lørdag 17. april 2010

Ny start..igjen

Jeg har startet blogger ganske mange ganger nå, men blir alltid til at jeg ikke fortsetter..
Jeg har tenkt skrive litt her de ganger det hender noe moro, og skrive litt om mine strikke prosjekt..liker det å sitte strikke når man ser på tv og film og slapper av..mye fint man kan lage:)
navnet Våt Ull kommer fra at jeg er et vannmenneske...svømming, uv-rugby og padling...og jeg har også tenkt legge inn litt bilder fra mine strikkeprosjekter..er litt koselig ha det samlet på en side så jeg kan se på iblant..men ja..strikker jo ofte i ull..så ble Våt Ull...er vel ikke den mest fantasifulle av meg..hehe:)

Jaja...nå er jeg nesten ferdig med mitt prosjekt å strikke en dåpskjole...så den når jeg prøvde finne noen mønstre og syns den var så fin, så måtte teste lage...har ikke noen som har bruk for den enda, men det kommer vel:)
Har strikket ferdig overdelen, så det som er igjen er feste armene og strikke ferdig luen til den:) Er veldig fornøyd me den:)


4 kommentarer:

  1. Kjempekoselig blogg! Og flotte bilder av den nydelige dåpskjolen din! Stor klem

    SvarSlett
  2. Skjerfet ser fint ut! Tante blir nok glad og ikke minst, overrasket! Klem fra "gamlingene"

    SvarSlett
  3. Hei! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) Måtte jo innom her også å titte, og du strikker jammen mye fint! Denne dåpskjolen var virkelig flott!

    SvarSlett