søndag 18. april 2010

Mange prosjekter...:)

Jeg har som vanlig mange prosjekter på gang..jeg går veldig ofte innom strikkebutikken og får nye idèer og saker jeg får lyst å lage!
Akkurat nå har jeg minnst 5 strikke prosjekter gående, noen har jeg kommet langt med, andre ikke fullt så langt:)

På første bildet her er en kjole/lengre topp som jeg tror blir veldig fin til sommeren..jeg har strikket nedre del på denne, men så begynte jeg på et nytt prosjekt..men skal få laget denne ferdig om ikke så lenge:) Tror den blir fin til sommeren!
Her skulle jeg egentlig bruke pinne 3.5mm, men når jeg hadde strikket hele nedre delen, fant jeg ut at dette ble alt for lite...skulle nok laget en testlapp og sjekket før jeg startet^^
Men etter dette var tatt opp igjen begynte jeg med pinne 4mm og bruker garnet Cotton Linen Stripes, og ser nå ut som det blir så stort som det er meningen det skal bli:) Skal legge inn bilde av arbeidet mitt senere når jeg fortsetter med dette prosjektet:)Mitt nye prosjekt er denne lengre jakken her! Var innom strikkebutikken for noen dager siden og syns den så fin og sommerlig ut, så måtte bare kjøpe garn og strikke en!


Etter et par dager har jeg ikke kommet så veldig langt, men kommer nok gå en del fortere når jeg kommer forbi det nederste som er veldig vidt.
Valgte fargen som er på bildet..det gjør jeg ofte da jeg ikke er vågal nok til å gå mine egne veier..men det kommer kanskje med erfaring..får da håpe:)
Men det er jo en fin lys farge som passer nå på vår og sommer, og passer også veldig bra til jeans!
Denne jakken strikkes med pinner på 5mm, og strikker med garnet Drops Bomull-Lin. Er ganske stivt garn som jo lin er, men tror jakken kommer til å bli veldig fin!Fant i en butikk for ikke så lenge siden noen Knit Pro strikkepinner...trepinner med noen nydelige farger! De har noen rundpinner der man kan kjøpe 40-60-80 osv cm kabler, der man kan skru på strikkepinner i den størrelsen man har tenkt bruke..passer veldig godt for meg som ofte har flere prosjekter gående!:)

Ellers har jeg sett på mange andre strikke blogger i dag..utrolig inspirerende å se på alle de fine sakene folk strikker og få idèer derfra!:)

1 kommentar:

  1. Hi, I came to your blog after you posted the link on the rowan forum. I love the dress pattern above - the one with all the holes in it - where is this pattern from? If its not too much to ask I'd love to have to details - robyn_alexis@hotmail.com.
    Lots of lovely projects by the way!

    SvarSlett