tirsdag 6. mars 2012

Raglandfelling?

 Jeg har nå begynt på en liten genser, og tenkte kanskje prøve meg på raglandfelling, og dermed slippe å sy armene på bolen, da jeg ikke er svært begeistret for å sy:-p
Jeg må innrømme jeg egentlig hadde planer om å strikke en genser med mer mønster, men fant ut da måtte jeg bruke mange timer bare å konsentrere meg om dette, så blir en stripete en. Håper de kan bli litt fin forde:)
Men ja..tilbake til raglandfelling! Dette har jeg aldri gjort før, så lurer på om noen har noen tips, eller kanskje vet om et sted som forklarer dette bra, da jeg ikke har peiling? All hjelp blir satt veldig pris på!:)Har også strikket en ny lue til dåpskjolen min, da tantebarnet mitt skap døpes i påsken!!:) Har tidligere strikket lue og kjole i 3 måneder, men luen blir litt knapp nå da hun er ca. 6 Måneder ved dåpen! Krysser fingrene for at hun fortsatt får plass i kjolen da!:)

Ellers har jeg i dag sett en del på andre strikke blogger, og lagt meg som følger på en del nye. Er så utrolig inspirerende å se alt det fine alle andre lager!:)

2 kommentarer:

  1. Du finner gode forklaringer på raglanfellinger i hvilken som helst strikkebok eller oppskriftshefte. Det er så mye lettere enn det ser ut til! Jeg har nettopp strikket fra Nøstebarnboka, men også fra Dalehefter tidligere. Vet det nettopp har kommet et hefte fra Sandnes som går på grunnoppskrifter, der er det helt sikkert en du kan følge:) Lykke til!

    SvarSlett
  2. Raglanfellingen får du garantert til, det er ganske enkelt :)

    Og luen din under her var dødskul!!
    Kjekk blogg du har, jeg har lagt meg til som følger og gleder meg til å komme tilbake flere ganger :)

    SvarSlett