fredag 2. mars 2012

Kjekkas genser


 Jeg har ikke vært så aktiv i det siste, med blogg eller strikking, men gjør nå litt her og der. Må prøve bli litt flinkere med bloggingen!:)
Er innom å ser på andre blogger iblant, noe som er utrolig inspirerende!:)

Her har jeg iallfall strikket en kjekkasgenser fra Pickles! Glemte selvfølgelig å ta et bilde når den var ferdig og dampet og klart..nå skal det sies at det var i siste liten, så var bare å pakke inn å løpe:)
Var en enkel strikk, men tror kanskje jeg bommet litt på halsen, og plukket opp for lite..syns det var litt vanskelig forstå hva jeg skulle gjøre helt der. Og armene var vanskelig å få fint på, gjorde nok ikke helt rett der heller!:) Men ellers veldig fornøyd med resultatet, et veldig herlig garn og fin farge til en liten gutt:)

Bildet over er tatt med mobil kameraet, men vi har fått oss et nytt speilrefleks kamera. Må lære meg dette skikkelig, tror det kan bli fine bilder av prosjektene mine!:) Bildet under er tatt med dette kameraet, da jeg lekte meg litt i starten. Dette er da nederst på bolen. Moro med et bra kamera!:)

1 kommentar:

  1. Takk for koselig kommentarer på bloggen min :)
    Cupcakene har jeg fra en bok som heter "warm fuzziez" av betz white... Fant den på Amazon.com. Den er ikke dyr, og oppskriften på de muffinsene er superenkel, du trenger ikke å kunne engelsk, for bildene forklarer helt fint. Amazon sender kjappt og fraktfritt, og du velger selv om du vil kjøpe brukt eller ny bok, og får mange prisforslag. Boka har muffins på utsida :)
    Klem Christel

    SvarSlett