tirsdag 7. september 2010

Tilbake i Bergen by:)


Nå har jeg flyttet tilbake til Bergen igjen, og i dag ble en gledelig gjenforening med kajakken min!:)
Den gule  kajakken på bildet er min, mens den røde er pappa sin.Var en utrolig fin dag ute på sjøen, men iblant veldig sterk motvind.
Er ingen tvil at det kommer bli mange padleturer nå som jeg er hjemme igjen, og neste gang jeg flytter skal jeg definitivt finne plass til kajakken nære!:)

Hvem skulle tro dette er Bergen i september!


Ellers er jeg nesten ferdig med noen halser jeg har strikket på..finne noen fine knapper så er det vel ferdig. Utrolig fornøyd med de, så håper de som får de liker de og:) Blir nok kanskje noen av de i julegaver i år;)
Leter forresten etter mønster til fine pulsvarmere..om det er noen som har tips på oppskrifter/bøker/hefter osv tas det gjerne imot:)

3 kommentarer:

 1. Det så herlig ut :-) Vi har knalle dager her i Trondheim også :-D Jeg har strikka noen fine pulsvarmere (som ikke tok så lang tid) - du kan jo ta en titt innom meg, og om du liker dem kan jeg sende deg mønsteret.

  Ha en flott kveld og klem fra Siv

  SvarSlett
 2. Så kos! Så ut som en kjempefin tur! Fine bilder du har tatt!

  Jeg ender ofte med å komponere pulsvarmere selv, for jeg finner liksom aldri helt det jeg vil ha... ;)
  Det er ikke så komplisert nødvendigvis. Det spørs jo litt om du skal ha tommel/tommelhull og sånn, ellers er det jo bare å strikke en lang tarm. :) Lykke til!

  SvarSlett
 3. Jeg har lagt ut et innlegg om pulsvarmere i dag - de er utrolig enkle og veldig fine :)

  SvarSlett