torsdag 23. september 2010

Pulsvarmere!Nå har jeg kommet i gang med å lage pulsvarmere! Må si dette er veldig gøye prosjekter, kanskje fordi man ser resultatet så fort..fine små gaver til venner og så med:)
Jeg har fått en oppskrift fra denne snille jenten! for å komme i gang! Veldig takknemlig for dette..kan jeg kanskje prøve litt egne varianter etterhvert:)Jeg hadde litt Drops Alpaca liggende, som jeg har brukt til dette..prøvde først 1 tråd på pinner 3,5mm som oppskriften sa det skulle være, men dette ble for løst, så ble pinner 2,5mm og en repitisjon mer (de hvite). Syns dette ble ganske fint:) De andre jeg har laget tok jeg dobbel tråd og 3,5mm, noe som ble ganske tykt og godt...føler kanskje jeg bommet noe på tommelhullet da, skulle gjerne hatt mønsteret på midten, men ble iallfall samme på begge:)

Det skulle vært en taggekant på disse, men må si jeg ikke helt forsto det..men tror jeg må finne en måte å få en løsere kant på..blir litt stramt når jeg bare feller av:)
Men ja..kommer nok bli mange pulsvarmere før jul..geniale gaver..blir nok noen i forskjellige farger til frysepinnen meg selv og;)Avslutter med et lite bilde fra halvveis oppi Stoltzen!

4 kommentarer:

 1. Oj! Snakk om å være flittig :-) Det kan jo ikke være mange dagene siden du fikk oppskrifta ;-) Jeg tror kanskje jeg strikker mine litt lenger jeg (8 rapporter), og jeg droppa tommelhullet jeg :-P Flotte var de - fikk lyst på et par i hvitt jeg nå :-D

  Ha en herlig dag og klem fra Siv

  PS Hyggelig at du linker til meg :-)

  SvarSlett
 2. Pulsvarmere er fine gaver, ja :) Likte spesielt de hvite, de var knallfine :)

  SvarSlett
 3. Pulsvarmere er et must nå som det begynner å bli kaldere. Dine ble kjempesøte! :-)

  SvarSlett