tirsdag 29. oktober 2013

Setesdals genser


Jeg er en av dem som er veldig glad i klassisk norske mønstre, og endelig har jeg strikket en Setesdalsgenser! Den er bare str. 1. år, så gikk ganske så fort. Genseren var veldig gøy å strikke, det var mange fine border, så genseren ble aldri kjedelig!

Denne genseren begynte jeg på da jeg ikke ble så fornøyd med sauejakken min. Tenkte jeg måtte finne et annet alternativ. Jeg har fått mye positiv respons på saue jakken da..noe som er veldig hyggelig:)..så ble plutselig usikker på hvilken jeg skal gi bort. Setesdalsgenseren er noe større enn jakken da, så blir nok den til tenkte mottaker. Jeg syns genseren ble veldig fin, og da jeg er maange måneder sent ute, er det vel greit den er litt stor, så den kan brukes litt:)

Jeg har allerede funnet en annen mottaker for sauejakken...det er ikke mangel på småbarn om dagen:) Har mange jeg må strikke til, og skulle gjerne fått strikket en del julegaver! Men nå har jeg endelig fått jobb etter studiene, og starter nå på fredag! Så spørs om det ikke blir litt dårlig tid for alt jeg vil få inn før jul!:)
6 kommentarer:

 1. Den ble veldig fin :-) Jeg er også glad i de klassiske mønstrene :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 2. Denne ble super. Kjekt med rundfellingen på denne.
  Klem

  SvarSlett
 3. Veldig gøy at Setesdalsgenseren kommer frem igjen. Og så flott med rundfelling!! Denne er skikkelig fin!!

  SvarSlett
 4. Den var ordentlig fin! Liker klassiske mønstre OG farger, ble veldig stilig!:)

  SvarSlett
 5. Kjempefin! Jeg er også veldig glad i tradisjonelle mønstre - tidløst og lekkert, og denne versjonen var nydelig:)

  SvarSlett