torsdag 20. januar 2011

En stund siden sist!

Nå var det lenge siden jeg har vært her inne! Har blitt mye de siste månedene, reist veldig mye, eksamener og siden julen! 
Nå er det tilbake til hverdagen igjen..forelesninger startet igjen denne uken. Er litt godt å gjøre noe fornuftig igjen, men er utrolig mye å lese dette semesteret, så får se hvor mye tid det blir utenom:)
Jeg har et strikkeprosjekt jeg må prøve bli ferdig med i nærmeste tid, og det er en VM genser til pappa! Er mye jobb, og spent på størrelsen, men håper den passer når jeg er ferdig!:)

Har tatt med noen bilder her av luer jeg strikket i julen. Jeg brukte Arne & Carlos sine luer som mal, men som vanlig ble alt mye større enn det skal være..syns det er utrolig hvor stort jeg strikker!
Hadde litt tykt herlig grått garn igjen og, som jeg laget 2 halser av. Veldig enkel strikking, og lærte meg å hekle noen småblomster så jeg kunne gjøre litt mer ut av halsene.
Men ja..har ikke vært så mye strikking i det siste, håper å komme igang med litt spennende prosjekter igjen om jeg noengang blir ferdig med genseren.En liten ting til! Var å plukket opp et nytt donorkort i dag på apoteket! Syns det er utrolig viktig å støtte dette, så oppfordrer alle til å ha et slikt i lommeboken!:)

3 kommentarer:

 1. Så mye fint du har strikka :-) Jeg må også ned minst en størrelse i pinner for å få riktig strikkefasthet. Jeg tenker på det med donor, men klarer ikke helt å bestemme meg - enn så lenge gir jeg blod og plasma :-)

  Riktig god helg - klem Siv

  SvarSlett
 2. Nydelige luer og hekleblomster! Skulle gjerne lært å lage sånne... masse fint innpå bloggen din! MVH Julie

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte luer - du lager mye fin! Jeg har lyst til å gi deg en liten award - du finner ut mer inne på hjemmesida mi:-) http://periodestrikkern.blogspot.com/2011/02/award.html

  SvarSlett