tirsdag 6. mars 2012

Raglandfelling?

 Jeg har nå begynt på en liten genser, og tenkte kanskje prøve meg på raglandfelling, og dermed slippe å sy armene på bolen, da jeg ikke er svært begeistret for å sy:-p
Jeg må innrømme jeg egentlig hadde planer om å strikke en genser med mer mønster, men fant ut da måtte jeg bruke mange timer bare å konsentrere meg om dette, så blir en stripete en. Håper de kan bli litt fin forde:)
Men ja..tilbake til raglandfelling! Dette har jeg aldri gjort før, så lurer på om noen har noen tips, eller kanskje vet om et sted som forklarer dette bra, da jeg ikke har peiling? All hjelp blir satt veldig pris på!:)



Har også strikket en ny lue til dåpskjolen min, da tantebarnet mitt skap døpes i påsken!!:) Har tidligere strikket lue og kjole i 3 måneder, men luen blir litt knapp nå da hun er ca. 6 Måneder ved dåpen! Krysser fingrene for at hun fortsatt får plass i kjolen da!:)





Ellers har jeg i dag sett en del på andre strikke blogger, og lagt meg som følger på en del nye. Er så utrolig inspirerende å se alt det fine alle andre lager!:)

fredag 2. mars 2012

Luer

En lue jeg strikket for en stund tilbake. Slet veldig med å få strikket denne i rett størrelse, men som det viser seg er alle gode ting 3 tydeligvis. 1. ble for stor, 2. for liten mens den 3. passet mottakeren:) 

Har strikket 2 andre fine luer i alpakka fra drops, blondestrikk, men de ga jeg altså bort før jeg tok et bilde, må skjerpe meg litt der!:) Må si at jeg syns drops alpakka ikke holder formen så veldig bra syns jeg, strekkes på en måte ut av formen sin, men kanskje det bare er meg:)

Julekjole

Nok et lite prosjekt jeg ikke har tatt et skikkelig bilde av før den ble gitt bort, men strikket før jul en julekjole til tantebarnet mitt!:) Den var helt passe, kunne ikke vært noe mindre, så litt flaks der:)
Har bare et bilde underveis her, men gir nå et inntrykk hvordan kjolen ble!:)  (må være det verste bildet så langt:-p)


Kjekkas genser


 Jeg har ikke vært så aktiv i det siste, med blogg eller strikking, men gjør nå litt her og der. Må prøve bli litt flinkere med bloggingen!:)
Er innom å ser på andre blogger iblant, noe som er utrolig inspirerende!:)

Her har jeg iallfall strikket en kjekkasgenser fra Pickles! Glemte selvfølgelig å ta et bilde når den var ferdig og dampet og klart..nå skal det sies at det var i siste liten, så var bare å pakke inn å løpe:)
Var en enkel strikk, men tror kanskje jeg bommet litt på halsen, og plukket opp for lite..syns det var litt vanskelig forstå hva jeg skulle gjøre helt der. Og armene var vanskelig å få fint på, gjorde nok ikke helt rett der heller!:) Men ellers veldig fornøyd med resultatet, et veldig herlig garn og fin farge til en liten gutt:)

Bildet over er tatt med mobil kameraet, men vi har fått oss et nytt speilrefleks kamera. Må lære meg dette skikkelig, tror det kan bli fine bilder av prosjektene mine!:) Bildet under er tatt med dette kameraet, da jeg lekte meg litt i starten. Dette er da nederst på bolen. Moro med et bra kamera!:)